Till minne av

Rottfell's Ambos
e. Svedala Zorbas Dance
u. Razzmatazz Terracozta
Hd-A Ad-UA
Öga UA
MH
Gk korningsexteriör
BIR &  BIS-2 + flera CK

Ambos

Rottfell's Cumo
e.LP 1 LP 2 Korad KBHV--07 KBHV-08 SEUCH DKUCH Zuma`s Inzider
u. Spanarnas Gnizta
Född: 2012-04-19
Hd: A Ad: ua
Öga:
MH
Korsband / ocd

10 månader

Figgis Misty Kiss
e. Caci's C'est La Vie
u. Pettersson's Julia
Hd:    Ad:
Öga UA
Rottfell's Briljera - "Brillis"
e. Orkanen's Oops The Outlaw
u. Korad Rottfell's Atrahera
Född: 20080209
Hd: A Ad: ua

KORAD NUCH SUCH NV-99 NV-00 Razzmatazz Intermezzo
 e. Baerskvett's Hans Gudmund  u. Razzmatazz Nebrazca
Hd-A  Ad-UA
MH
Korad
Uppflyttad Hkl spår

Inez kom till mig när hon var drygt två år. Egentligen skulle jag ha en valp efter henne men eftersom jag var utan hund och Tina inte riktigt hade tid så fick Inez komma till mig så länge, i väntan på valp.
Nu föll det sig så att Inez inte var vilken hund som helst och efter kärlek vid första ögonkastet så fick hon stanna och jag hoppade valp. Man kan nog säga att vi var som gjorda för varandra, Inez hade en enorm arbetsglädje och motor.
Vi hade många helt fantastiska år , vi hade verkligen kul tillsammans. Hennes sätt att fnysa när hon var överladdad eller att hon var supermammig ,hon kunde absolut inte gå ut utan sin mamma, när man skulle gå på promenad. Ibland har man svårt att tro att man ska få en sådan här hund till, som är så speciell.
Sorgen är enorm, jag saknar henne fortfarande varje dag.
Inez fick Cancer och somnade när hon var 7,5 år. Till och med när vi skulle gå till vetrinären för sista gången så gick hon fot, i tron om att vi skulle gå och träna! Vilken hund Ina Ballerina, the one and only!
Tack Tina! För att jag fick förtroendet att få ta hand om en så helt fantastisk hund som Inez, de växer inte på träd!
 
Razzmatazz Terracozta
e. Razzmatazz Mackenzie  u. Razzmatazz Intermezzo
Hd-A  Ad-UA
MH
Korad
Utställd med CK
Tera var en dotter till Inez.
Tyvärr blev det inte så mycket gjort med Tera som jag skulle velat, tiden räckte helt inte till att tävla men självklart aktiverades hon ändå.
Tera var en kanongo tjej som var ganska lik Inez. Tera älskade att ligga i soffan och ha det bra, speciellt i husses knä.

Tera blev inte så gammal då vi fick stora problem med erlichias. Efter en lång tids behandling valde vi att låta henne somna in , så att hon skulle slippa lida.
Hon kommer för alltid att finnas i våra hjärtan.

Våran A-kull är efter Tera!

 
Skallbjörnens Takir-T
e. Zuma's Nicholson  u. Skallbjörnens Frigga
Hd-A  Ad-1
MH
Utställd med CK & BIM

Takir föddes 26/12 -96 hos Gunilla och Pelle på Skallbjörnens kennel. Vi valde Takir för att han var väldigt framåt och hade redan som liten mycket kamp och jakt, han fräste på värre i Gunillas och Pelles kök!
I efterhand så kan jag nog tycka att han var lite mycket, men blev efter tre års slit helt underbar, men som sagt det var ett hästjobb innan vi kom dit! När Takir växte upp så var han väldigt MYCKET hund och svår eftersom han var väldigt hård och översexuell, alltså svår att nå. När första året hade gått så tyckte vi inte att vi kom någonstans utan hade ganska jobbigt med Takir, så därför beslöt vi oss att söka professionell hjälp. Vi åkte till hundskolan i Sollefteå för att träffa Barbro Börjesson för att få hjäl, och det har vi inte ångrat. Tack vare Barbro så kom vi till rätta med alla problem även om det tog mycket tid

Tyvärr kunde vi aldrig tävla med Takir eftersom han var mycket sjuk efter en svampförgiftning som liten. Att beskriva Takir är inte lätt, han var en mycket speciell hund som tog mycket plats och märktes.
Han var verkligen en spjuver hela livet!
Stog man och diskade så kunde han nypa en i rumpan bara för att få uppmärksamhet eller hitta på hyss på jobbet, varför inte dra ut telefon sladden?!
Han var en stjärna som jazzade ända till slutet, denna härliga gungning på rumpan och lilla svansen som en propeller. Jag kan fortfarande se din rumpa framför mig! Vill även berömma Christer, Takir var hans första hund och definitivt ingen lätt första hund. Bättre hem hade han aldrig kunnat fått , tror inte att det är många som skulle ha lagt ner både engagemang och så mycket pengar, Takir fick gå på mycket mediciner tack vare svampförgiftningen, men jag vet att Christer och Marie och även vi älskade denna speciella hund!
Du kommer för alltid att finnas i våra hjärtan och vi glömmer dig aldrig!

 
Arosbygdens Cornelia
e. Dingo Vom Donnerwald  u. Knabäckens Beata
Född 20060817
HD-B  AD-1/1